Funkce z řady Galaxy S20 míří do střední třídy. Dočká se jich Galaxy A51 a A71

Samsung připravil pro výše postavená „áčka“ Galaxy A51 a Galaxy A71 aktualizaci, která do smartphonů přinese i některé funkce, které debutovaly u řady Galaxy S20. Jedná se např. o režim Single Take, po jehož spuštění dojde k desetivteřinovému záznamu videa a pořízení fotek z vašeho okolí, z čehož si následně vyberete ten nejlepší fotoobsah. Umělá inteligence využívá různé fotografické režimy, včetně Živého zaostření, ořezání či různých doplňkových filtrů. 

V režimu Pro Foto lze u obou smartphonů nově upravit manuální ostření a rychlost závěrky. Dalším bonusem je pokročilá správa filtrů či režim Hyperčas pro natáčení v noci. Z řady Galaxy S20 se do výkonnějších „áček“ dostanou i režimy Quick Share a Music Share. V první případě se jedná o rychlé sdílení souborů mezi smartphony řady Galaxy, v případě druhém se jedná o sdílený přístup k reproduktoru, který je připojen k jednomu smartphonu, ale skrz něj může do playlistu přidat svou skladbu i ten, který se k telefon připojí v režimu Music Share. 

Dalších drobných úprav se dočkala klávesnice, ve které můžete přímo přeložit cizojazyčná slova mezi dvěma vybranými jazyky. V Galerii jsou zase novinkou lepší organizace snímků po stovkách s vybraným skupinovým náhledem nebo rychlé ořezání fotky z aktuální úrovně zoomu jediným dotykem. Výše popsané novinky jsou součástí poslední aktualizace pro Galaxy A51 a Galaxy A71, která je postupným tempem distribuována na jednotlivé trhy.

Redakční představení Samsungu Galaxy A51:

Zdroj Samsung News

Diskuze (2) Další článek: Konec přibalených nabíječek? Po iPhonu 12 mají adaptéry zmizet i u Samsungů

Témata článku: Samsung, , , , , , , Samsung Galaxy A51, Samsung Galaxy A71, Mir, Quick Share, Music Share, Živé zaostření, Hyperčas, Áčko, Single Take, Samsung News, Aktualizace, Režim, Ořezání, F +, Playlist, Filtr