Galaxy Event: Samsung 10. dubna ukáže nové zařízení. Mohl by to být Galaxy A90

Samsung dnes na Twitteru oznámil datum konání další představovací akce. Galaxy Event se uskuteční 10. dubna a představen má být „nejnovější model řady Galaxy A“, na nějž jihokorejci upozorňují v krátké videopozvánce. V ní vidíme Ultrazpomalený videozáznam, který by mohl být vzdáleným vodítkem k připravovanému Galaxy A90. Nejvybavenější letošní áčko, které by mělo nabídnout i dostatečný herní výkon, americké stránky Samsungu již dříve zařadily mezi tzv. „Ultimate Gaming Devices“.

Připravovaný Galaxy A90 se má soustředit na hry a mobilní focení. Displej bez jakéhokoliv výřezu nebo průstřelu má doplnit výsuvný 48Mpx fotoaparát, který půjde otočit na přední i zadní stranu fotoaparátu. Foťák si tak nastavíte do přesné pozice podle potřeby. Smartphone má dostat 128GB paměť, 6 či rovnou 8GB RAM, a také optickou čtečku otisků v displeji. Telefon půjde do prodeje v černé, stříbrné a zlaté barevné variantě.

O čem bude Galaxy Event? Zřejmě o ultrazpomalených záběrech v mobilu:

Představení nového modelu řady Galaxy A se odehraje 10. dubna v Bangkoku, Milánu a São Paulu. Jihokorejci z akce nabídnou živý stream, a to na svém blogu či přímo na svých webových stránkách.

Diskuze (3) Další článek: Testujeme Samsung Galaxy M20. Má vše, co potřebujete, a lákavou cenu k tomu

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , Sam, Model řady, Úkaz, Displej, Bangkok, Nový model, Galaxy event, Nové zařízení, Samsung Mobil, Samsun, Datum konání, Jihokorejec, H & amp