GUG.cz představí Google Glass v Praze, Pardubicích a Liberci

Také vás zajímá, jaké to je mít chytré brýle Google Glass na hlavě? Už za týden si je můžete vyzkoušet! Jedná se o neoficiální představení ve třech městech od těchto GUG.cz skupin. Účast na všech akcích je omezená, pro účast musíte vždy vyplnit registrační formulář (viz odkazy na G+).

Klepněte pro větší obrázek
  • GDG Prague pořádá akci v sobotu 22. června v pražském TechSquare. Od 13ti hodin bude mít Radek Šimko přednášku na téma „OK, Glass, what you can (really) do?“. Mezi 14. a 16. hodinou bude mít každý účastník možnost si brýle vyzkoušet a vyfotit se s nimi. Následovat bude první český Glass hackathon pro vývojáře. Více informací na G+.
     
  • GDG Pardubice pořádá akci v neděli 23. června na pardubické Fakultě elektrotechniky a informatiky. V 10 hodin dopoledne uslyšíte přednášku od Radka Šimko a od 11 si budete moci brýle vyzkoušet. Více informací na G+.
     
  • GDG Spaghetti Code Liberec pořádá akci v úterý 25. června od 17:00 na Technické Univerzitě v Liberci. Brýle představí Martin Pelant a rovněž si budete moci brýle vyzkoušet. Více informací na na G+.
Diskuze (5) Další článek: CPU-Z: Hardware vašeho Androidu pod lupou

Témata článku: Google, , , , Google Glass, Google +, Pře, Glass,