HTC One M8 s Windows Phone je na světě. Zatím jen pro USA

HTC po dvou letech představuje další smartphone postavený na platformě Windows Phone. Potvrdily se tak předchozí spekulace. Novinka má oficiální název HTC One (M8) for Windows. Výrobce přistoupil k realizaci smartphonu na jiné platformě, než běžně používá, tím nejjednodušším, ale také velmi elegantním způsobem. Vzal tělo osvědčeného androidového modelu One (M8), nechal v něm stejný hardware a dovnitř nahrál Windows Phone 8.1.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

HTC One M8 s Windows Phone si zatím neodbyl svou globální premiéru. Představen byl ve Spojených státech, na jeho prodej má exkluzivitu tamní operátor Verizon Wireless. Podle dostupných zpráv by ale brzy měl následovat další velký americký operátor AT&T a novinky se mají časem dočkat i zájemci v Evropě. HTC One (M8) for Windows již údajně prošel GSM certifikací evropských úřadů. 

Diskuze (33) Další článek: Phablety už nejsou v kurzu, jejich místo zabírají 7" tablety

Témata článku: HTC, , , , HTC One, HTC One (E8), HTC One (M8), Předchozí spekulace, Win, Phone, Smartphone postavený, Evropský úřad, Svět, Windows!, Wind, Verizon Wireless, Elegantní způsob, Pro +