Huawei slaví Valentýna. Vyznejte lásku na LED obrazovce a vyhrajte Mate 10 Lite

Huawei se rozhodlo oslavit letošní svátek sv. Valentýna promo kampaní s hashtagem #stalespolu, v rámci které bude zobrazovat zamilované vzkazy na velké LED obrazovce v Praze na Národní třídě. Na Facebooku bude zároveň probíhat soutěž o smartphone Huawei Mate 10 Lite.

Aby se váš zamilovaný vzkaz na velké LEDce v centru Prahy zobrazil, je potřeba navštívit některou z prodejen Huawei OC Quadrio, Huawei pop-up store Chodov nebo Alzu v Praze-Holešovicích, kde do speciální aplikace na vystaveném smartphonu Mate 10 Lite zadáte své valentýnské vyznání.

Video ke kampani #stalespolu:

Huawei si následně vzkazy setřídí a bude je promítat od 10. do 14. února na velkoformátové venkovní obrazovce. Autor každého vzkazu bude o přesném datu a času rotace informován e-mailem, aby se na místo mohl včas dostavit i se svou polovičkou.

Druhá část kampaně probíhá na Facebooku Huawei, kde můžete až do 14. února zadávat valentýnská přáníčka s tím, že autor toho nejkrásnějšího a zároveň nejoriginálnějšího získá smartphone Huawei Mate 10 Lite. Ten mimochodem výrobce nedávno zlevnil o celé dva tisíce korun.

Váš názor Další článek: Nejlevnější chytrá Nokia 2 jde do prodeje. Podporuje LTE a má velkou baterii

Témata článku: Huawei, , , , , , , , Huawei Mate 10 Lite, Speciální aplikace, Valentýna, Přesné datum, Chodov, Obrazovka, Druhá část, Vzkaz, Druhý část, SLA, OC Quadrio, Lít, #Huawei, Praha, Lit, Celý tisíc, Lite,