Huawei zve na otevření nové prodejny. Nabídne telefony se slevou až 40 %

Huawei v sobotu 30. března 2019 otevírá v pražském nákupním centru Chodov největší tuzemskou značkovou prodejnu nazvanou Experience Centre (více o prodejně zde). Při příležitosti otevření si výrobce připravil lákavou prodejní akci, v rámci které zlevní vybrané typy smartphonů o více než 40 %. Počet takto zvýhodněných modelů bude omezen.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

S výhodnější cenovkou půjde zakoupit trojice loňských modelů. Na telefonu střední třídy Huawei Nova 3 můžete ušetřit čtyři tisíce, Nova 3i zlevní proti běžné distribuci o tři tisíce a nejlákavější sleva sedm tisíc je na rok starý vlajkový model Huawei P20 Pro. Každý z modelů bude ale zvýhodněnou cenu v omezeném množství, konkrétně 120, 60, resp. 30 kusů. Výhodně nakoupit tak mohou pouze ti nejrychlejší. Vlajková prodejna Huawei se otevírá v 11 hodin dopoledne.

Prvních 150 zákazníků, kteří nakoupí alespoň za 10 tisíc korun, získá VIP kartu Huawei. Díky ní mohou získat nejrůznější výhody, např. 10% slevu na nezáruční opravy nebo 15% slevu na veškeré příslušenství. V případě reklamace se reklamační doba zkracuje na 5 dnů. Pokud Huawei termín nestihne, získává zákazník okamžitě nové zařízení.

Diskuze (27) Další článek: VYZKOUŠENO: Samsung Galaxy Watch Active — fitness hodinky pro útlá zápěstí

Témata článku: Huawei, , , , , , Pro +, Nová prodejna, Model, Telefon, Chodov, Experience Centre, Tuzemsko, Otevření, Sleva, Prodejna