INFOGRAFIKA: Samsung ukazuje rozdíly mezi Galaxy Buds Live a Galaxy Buds+

Můj názor  |  zobrazit i odpovědi (trvale)  |  řadit od nejstarších Komentáře nyní řadíme od nejnovějších.
Tímto odkazem můžete řazení změnit.
 |  nových názorů: 4

Názory k článku

avatar
11. 11. 2020 20:54

Ahoj,
chtěl bych tohoto článku využít pro uzavření diskuze v minulém článku o sluchátkách značky Samsung, která se týkala zákonem dané 14 denní lhůty pro vrácení zboží.
V diskuzi padlo mnoho mínusek k tomu, že jsem řekl, že je bez problémů vrátím. Dále mnoho zaručených reakcí o tom, jak to u sluchátek nelze a sarkastickych "tak hodně štěstí", a v neposlední řadě taky padlo abych dal vědět, jak jsem dopadl.
-------------------------------------------------------
Začnu tím, že sluchátka jsem po 8 dnech bez sebemenšího problémů vrátil. Zákon je prostě zákon, at už si minuskujete jak chcete. Výjimky zde jsou, ale ty nutně neplatí pro sluchátka. Nikde není napsané "sluchátka vrátit nelze"... Ony v podstatě ani nesplňují podmínky pro to aby to nešlo. Já nevím jak vaše sluchátka, ale sluchátka Galaxy Buds+ nejsou hermeticky uzavřená, krabička není ani ve folii, je pouze ze spoda prelepena dvěmi plombami (páskami) a ani špunty uvnitř nejsou speciálně zabalený v hermeticky uzavřeném pytlicku. Tedy čistě teoreticky řečeno, vaše sluchátka sem mohla klidně docestovat na lodi, kde se týden valela v myším trusu někde na dně kontejneru a vy aniž by jste to věděli je koupíte totálně kontaminovana... Takže tak.... Tedy to, že jste měli ten špunt jednou v uchu, co to je.... Navíc desinfekční ubrousky existují...
ALE...
Samozřejmě ale můžou být jedinci mezi vámi, kteří mají zkušenost jinou a těm prodejce řekl, že mají ouška, jako by jim tam Na. sr. ala. Veverka a neexistuje aby jim sluchátka vzali z5... Ano, ale to už je hloupost každého, že si nepřečte obchodní podmínky toho, či onoho eshopu. Nikdo vám nikdy nechce peníze vracet..., a tak není nic lehčího, než udělat z co nejvíce produktů biologickou hrozbu a vás poslat do háje. Tedy číst obchodní podmínky je nutnost, a na základě nich poté nakupovat.
Ne pak mystifikovat lidi zaručenými pravdami o tom, že sluchátka nikdy a nikde nevrátíš, protože vám je taky nevzali. Takže tak. :)
A dík za předchozí diskuzi.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (3)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
Zasílat názory e-mailem: Zasílat názory Můj názor