Jágr, Zeman ve člunu a ponožky v sandálech. Stáhněte si české smajlíky Czemoji, jsou zdarma

Aktualizace 12. 11. 2020

Czemoji už jsou dostupné i jako aplikace (zdarma na Android). Můžete je tak nainstalovat nejen do Google klávesnice, ale nově jsou k dispozici i ve Facebook Messengeru.

Původní článek z 23. října 2020:

Czemoji jsou ryze české emotikony, mezi kterými najdete mnoho druhů piva a hub, typických sladkostí ale i politiků. Sada aktuálně obsahuje 154 emotikonů a jejich počet stále roste. Lze je zdarma používat v aplikacích WhatsApp, iMessage nebo Slack.

Czemoji zde fungují jako samolepky a abyste je mohli používat, potřebujete aplikaci Sticker.ly (zdarma pro Android a iOS). Ve zprávách se pak zobrazí i lidem, kteří Sticker.ly nemají. Po nainstalování a spuštění aplikace pak stačí napsat do vyhledávání „Czemoji“, kdy se vám následně zobrazí několik sad samolepek. 

Po výběru té kýžené poté uvidíte nabídku, v jaké z aplikací chcete sadu použít. Na platformě Android samozřejmě nejsou přítomny iMessage. V dané komunikační platformě pak už jen stačí vybrat u klávesnice titul Sticker.ly a začít Czemoji používat. Jak je aktivovat v aplikaci Slack najdete na webu, stejně jako se zde nachází možnost podpory tvůrců nákupem triček a ponožek s tématikou českých emotikon. Pokud vám pak nějaké „czemoji“ v nabídce chybí, můžete si zde také o ně napsat.

Jak Zcemoji dostat do WhatsApp:

Diskuze (6) Další článek: Pět fotek, ze kterých mi poklesla čelist. Foťáky v mobilech už dávno vidí víc než lidské oko…

Témata článku: , , , , Večerníček, Facebook Messenger, Jágr, Smajlík, Aplikace, Člun, Zeman, Ponožka, SMA, Sticker, Slack, IMessage, Emotikon, Sandál,