Jak odolné je sklo Gorilla Glass Victus u Note20 Ultra? Napoví tradiční tortura

JerryRigEverything si tentokrát vzal na paškál Samsung Galaxy Note20 Ultra, u kterého se snažil přijít na kloub odolnosti nové generace odolného skla Gorilla Glass Victus. V tradičním testu škrábání hrotů na displej se však nic nezměnilo, na displeji zanechávají rýhy tuhy s tvrdostí 6, což je úplně stejné jako u předchozí generace Gorilla Glass 6. Sklo je stále sklo, je možné, že při přímém kontaktu s prachovými částicemi v kapse bude sklo odolnější než dříve, to však z tohoto univerzálního testu posoudit nelze. Jaký přínos bude mít Gorilla Glass Victus u mobilních zařízení, ukáže až delší čas.

Jerry na videu samozřejmě důkladně vyzkouší, z čeho je telefon vyroben a podpálí displej (tentokrát se sám nezregeneruje a jeho část je nenávratně poškozena). I přes výrazné poškrábání displeje v prostoru čtečky otisků fungovalo snímání i nadále na výbornou. Telefon prošel i tradičním „skládacím“ testem, v rámci něhož se kovové tělo nijak neohnulo. Nečekaným bonusem navíc bylo zlomení pera S Pen vejpůl, a následné prozkoumání jeho „vnitřností“. Na celý mučící test se můžete podívat ve videu umístěném níže.

Galaxy Note20 Ultra u JerryRigEverything:

Diskuze (4) Další článek: Huawei láká na „nový začátky“. Zlevní notebooky pro školáky a přidá i slevové kupony

Témata článku: Samsung, , , , , , , Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G, Victus +, Test, Displej, Glass Victus, Sklo, Bronzová, Gorilla Glass Victus +, Tortura, Pen, Gorilla Glass Victus,