Kupte mobil od T-Mobilu a dostanete 1 GB dat měsíčně k tarifu zdarma. Celé 2 roky

T-Mobile chce motivovat zákazníky k nákupu smartphonů nebo tabletů na svém e-shopu. Od 1. září 2020 tak může ten zákazník, který si u T-Mobile pořídí nové zařízení zároveň s aktivací nového nebo prodloužením stávajícího tarifu na dobu určitou, získá jako bonus měsíčně 1 GB dat zdarma po dobu celých dvou let trvání smlovy, celkem tedy 24 GB.

Nabídka má název „Extra data“, uživatel si datový bonus každý měsíc bude muset vyzvednout v aplikaci Můj T-Mobile. Pokud si jej v daném měsíčním cyklu neaktivuje, data zdarma propadnou a nepřevedou se do dalšího měsíce.

Pro operátora jde o chytře vymyšlenou nabídku – 1 GB měsíčně je při dnešní spotřebě zanedbatelný objem, přitom se může chlubit v tomto směru prvenstvím, zároveň přiměje zákazníky kupovat zařízení online namísto svých kamenných prodejen a ještě si je uváže v době snadného vypovězení smlouvy tímto bonusem na dva roky.

„Věříme, že tato nabídka pomůže zákazníkům s rozhodováním, u kterého prodejce si svůj nový telefon pořídit. Zajímavá je zejména pro zákazníky s nejnižšími tarify, kteří takto navýší svůj datový objem zásadním způsobem,“ upozorňuje ředitel segmentu nefiremních zákazníků T-Mobilu Michal Podlucký.

Diskuze (18) Další článek: Samsung k 8K QLED televizi zdarma přidá Galaxy S20. Háček hledejte v ceně televizí

Témata článku: , , , , DOS, Mobil, Zákazníci, Data, Tarif, Žďár, GB data, Michal Podlucký, T Mobil