LG V30 to stihne na předvánoční trh. Vlajkový model se začne prodávat ještě tento týden

Smartphony značky LG to na českém trhu nemají jednoduché. Pokud o jejich zalistování do nabídky neprojeví zájem některý z operátorů, mobilní divize řízená z Polska je na náš trh vůbec nedoveze. Větší část prodejů se ale realizuje přes volný trh, a tak si mnohé e-shopy zařizují distribuci vlastními silami.

Díky tomu se na český trh dostane před Vánocemi také vlajkový model LG V30. Zahájení prodeje oznámily například obchody Alza.cz nebo CZC.cz, které novinku nacenily shodně na 24 990 Kč. To je na poměry LG, které poslední roky bylo obvykle „levnější variantou Samsungu“, opravdu hodně. Na vině je ovšem neexistující oficiální tuzemská distribuce – v Německu i Polsku se novinka prodává za 23 tisíc. I tak je to ale dost.

Skalní fanoušci značky i přesto mají alespoň možnost zakoupit velmi dobře vybavený smartphone u českých prodejců se standardní dvouletou zárukou. Na výběr je modrá nebo stříbrná varianta s pamětí 4 + 64 GB. Prodej u CZC začíná tento pátek, Alza se přidá příští týden.

LG V30 jsme poprvé vyzkoušeli na veletrhu IFA 2017 v Berlíně:

Diskuze (31) Další článek: Bezrámečkový smartphone má i Panasonic. Nedostupná exotika nestojí ani pět tisíc korun

Témata článku: LG, , , , , , , , , , , LG V30, Zalistování, Model, Zájem některý, Berlín, Český prodejce, Český trh, Předvánoční trh, Levná varianta, Prodej, Pře, Mode, Vlajkový model, Velká část,