Mastercard propaguje Android Pay pomocí máslomatu. Kostku másla můžete mít za 15 Kč

Karetní společnost Mastercard, která vedle Visy rovněž participuje na bezkontaktních mobilních platbách Android Pay, připravila originální propagační akci platební služby Googlu. Po Praze umisťuje automat na máslo a čtvrtkilovou kostku v něm prodává za 15 Kč. Běžně v obchodě teď přitom máslo stojí okolo 45 Kč. Zaplatit v máslomatu samozřejmě musíte pomocí smartphonu a Android Pay, kde byste měli mít nahranou kartu Mastercard.

Klepněte pro větší obrázek

Platby Android Pay v tuto chvíli zákazníkům zpřístupňuje čtveřice bank J&T banka, mBank, Moneta a Komerční banka, která se přidala čerstvě před několika dny. I když je máslomat částečně propagační akcí Monety, mohou v něm platit i zákazníci zbývajících tří bank. Máslo dodala jihočeská mlékárna Madeta. Máslomat stojí do čtvrtka 14. prosince na pražském Masarykově nádraží.

Jak nastavit platby Android Pay u Moneta Money Bank:

Diskuze (9) Další článek: LG chce zpátky do první ligy. Mění šéfa mobilní divize i další vrcholové manažery

Témata článku: , , , , , , , Propagační akce, Android Pay, Praha, Čtveřice, Karetní společnost, Masaryk, Máslo, Platební služba, MBank, Platební služby, Pro +, Mít, Kost, #Android, Pay, Mást, Banka, Platba,