Máte inovativní nápad? Red Bull Basement 2020 × HONOR je právě v plném proudu!

Reklama 23. října 2020
RECENZE: Apple iPhone 12 – rozumná volba pro budoucnost
HONOR dlouhodobě podporuje mladé talenty. Tentokrát i díky společnému projektu Red Bull Basement, globální výzvy pro vysokoškoláky s inovativními nápady. Chcete změnit svět? Máte nápad na aplikaci nebo projekt?

Ti nejlepší dostanou plnou podporu včetně technického týmu a mentoringu a navíc, jejich nápad se opravdu zrealizuje. Odměny čekají projekty už i při lokálním vyhodnocení. Pozor. Přihlášky běží už jen do 25. října 2020.

HONOR × Red Bull Basement 2020

Red Bull Basement, to je nová globální výzva, která se právě teď otevírá studentům s inovátorským myšlením a přichází s možnostmi, jak se poprat za pomocí technologie s problémy sociálního i životního prostředí.

Oficiální partner pro počítače a mobily HONOR se tak chce postavit za mladou generaci a pomoct jim při realizaci vlastních nápadů. Dává jim k dispozici nejnovější technologii, profesionální mentoring, odborné znalosti a komplexní výbavu pro vývoj nových aplikací.

Divoká karta

HONOR vybere ze všech přihlášek do soutěže z celého světa jeden „TÝM HONOR“, který se zúčastní finále Red Bull Basement. Jen ty opravdu nejlepší, které nejvíce vystihují základní myšlenku výzvy, tedy využít technologii pro budování lepšího světa za využití HMS (Huawei Mobile Services) Core, mají šanci na výhru.

Klepněte pro větší obrázek

V průběhu celé výzvy bude HONOR k dispozici s profesionálním mentoringem a všemi nástroji a technologiemi, které jsou zapotřebí, aby se nápad uvedl do života. Ve hře je spousta lákavých výher, včetně možnosti mít vlastní aplikaci ke stažení v novém aplikačním obchodě AppGallery.

Jak na to?

1. Přihlaste se na redbullbasement.com a do svého nápadu přidej HONOR HMS

2. Jakmile odstartuje hlasování, nasdílej svůj Red Bull Basement projekt na Facebook a označ @honorglobal s hashtagem #TeamHONOR

3. Odstartujte svoji hlasovací kampaň. Veřejné hlasování na redbullbasement.com + počet “Likes” na vašem facebookovém postu pomůže porotě udělit divokou kartu Red Bull Basement HONOR

@honorglobal nasdílí vybrané nápady pro větší šanci na divokou kartu. Finální #TeamHONOR bude vyhlášen 2. listopadu v 10.00 hodin.

Přihlášky běží už jen 25. října! Registrace na: https://www.hihonor.com/cz/events/honor-redbull-developer/

Klepněte pro větší obrázek
Další článek: RECENZE: Apple iPhone 12 – rozumná volba pro budoucnost