Moc se o tom nemluví. Sledujte reklamy v Samsung Global Goals a pomozte planetě

Samsung do Galaxy Note10 a Galaxy Note10+ integroval velmi zajímavou aplikaci, kterou si však můžete stáhnout i samostatně z Google Play. Jedná se o aplikaci Samsung Global Goals, která má za cíl informovat o vytyčených sedmnácti cílech udržitelného rozvoje do roku 2030 dle OSN, které mají pomoci k tomu, abychom se na planetě Zemi měli o něco lépe.

Aplikace v první řadě plní edukační účel, u každého se sedmnácti cílů se dozvíte aktuální situaci, která je mnohdy velmi špatná. Např. od začátku průmyslové revoluce jsou oceány o 26 % kyselejší, 22 % zvířecích druhů hrozí vyhynutí a 66 milionů dětí po celém světě chodí na základní školu s pocitem hladu, jen v Africe je to 23 milionů dětí!. Podobných informací a statistik je aplikace doslova protkána.

Sledujte reklamy a přispějte na vybrané globální cíle OSN:

Nedílnou součástí aplikace je možnost darovat finanční prostředky. A nic vás to nebude stát. Přímo v aplikaci se zobrazují reklamy, kterými vyděláváte haléře a koruny na dobrou věc, a pokud budete chtít, reklamy se vám budou zobrazovat i na lockscreenu, ovšem pouze při nabíjení. Za reklamami stojí Google AdMob a Facebook Audience Network, kteří shromažďují data z vašeho telefonu pro přizpůsobené reklamy. Aplikace je však transparentní, protokol sesbíraných dat si můžete prohlédnout, případně jej nechat odstranit.

Představení smartphonů řady Galaxy Note10:

Z reklam vydělané koruny pak můžete věnovat na financování vámi vybraných globálních cílů. A pokud chcete, můžete OSN přispět napřímo, a to vybranou částkou v dolarech. Pokud aplikaci Samsung Global Goals v telefonu nemáte, můžete si ji stáhnout z Google Play. Mezi další podporované telefony patří třeba loňský Galaxy Note 9 a celé řada Galaxy S10. V době psaní článku má aplikace hodnocení 4,9/5 a, až na podpůrná videa, je samozřejmě v češtině.

Diskuze (4) Další článek: Známe ceny originálních obalů a pouzder pro Samsung Galaxy Note10 a Note10+

Témata článku: Samsung, , , , , , Země, Afrika, Samsung Global Goals, Aplikace, Global Goals, Samsun, Globální cíl, Milión dětí, Cíl, Planeta