Některé americké Samsungy Galaxy Note 8 nejde při 0% baterii znovu dobít

Samsung Galaxy Note 8 má v USA problémy s bateriemi. Nejedná se však o tak závažné obtíže, jako u problematického Galaxy Note 7. Americká pobočka registruje několik případů, kdy uživatelé nemohli znovu dobít Note 8, pokud jeho baterie klesla na 0 procent, resp. pokud došlo k samovolnému vypnutí telefonu důsledkem vybité baterie. 

Je zatím známo pouze několik případů uživatelů amerických verzí Notu 8, které jsou postaveny na Snapdragonu 835. Američtí operátoři nefunkční telefon vyměňují kus za kus, ovšem není známo, zda se jedná o chybu hardwarovou či softwarovou.

Nefunkční nabíjení Galaxy Note 8 od amerického operátora Sprint:

V USA je potvrzeno pouze několik případů, ovšem problémy se liší kus od kusu. Některým uživatelům se objevuje nabíjecí obrazovka, ovšem telefon se přesto nenabijí. Jiní zase potvrzují zahřívání telefonu jako při nabíjení, ovšem telefon zase nejde zapnout. Toto chování při nabíjení se spíše připisuje poslední firmwarové aktualizaci, která některé modely s „vyšťavenou“ baterií znemožňuje znovu dobít. A co se týká evropské verze Notu 8 s čipsetem Exynos, zde se žádné problémy s nabíjením neobjevily.

Via Sammobile

Diskuze (90) Další článek: Asus Zenfone 4 Selfie Pro: Splněný sen selfie maniaka [recenze]

Témata článku: Samsung, , , , , , , , Samsung Galaxy Note 8, Nefunkční telefon, Sam, Galax Note, Problematické Galaxy, Sprint, Vybitá baterie, GAL, Americká pobočka, Americký operátor, Galaxy note, Telefon, May, Samsun, Americký Samsung, Evropská verze, Kus