Note 9 je za dveřmi, Note 8 zlevňuje pod dvacet tisíc, ale můžete přidat další dvě slevy!

Je veřejným tajemstvím, že Samsung 9. srpna v New Yorku představí novou generaci tabletofonu Galaxy Note 9. A díky tomu padá i cena loňské generace Galaxy Note 8. Novou cenovou hladinou je 19 999 Kč, která platí pro značkové prodejny Samsungu, Datart, Mobil Pohotovost a Smarty. Je však jen otázkou času, než se stejná cena objeví u ostatních prodejců.

Galaxy Note 8 je zařazen mezi telefony s výkupním bonusem, pokud tedy přes stránky Novysamsung.cz po zakoupení Notu 8 nahrajete jeho IMEI kód a kopii účtenky, můžete zde vložit informace o vašem stávajícím telefonu, který chcete nechat zpětně vykoupit. K odhadnuté ceně vám Samsung přidá čtyřtisícový bonus a samozřejmě také samotnou výkupní částku, jejíž odhad bude následně ověřen podle skutečného stavu vykupovaného telefonu. Recenzi Galaxy Note 8 si můžete přečíst zde.

Produktové video Samsungu Galaxy Note 8:

Diskuze (8) Další článek: Samsung rozšířil nabídku AR Emoji postavičkami z Ledového království

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , , , Samsung Galaxy Note 8, Loňská generace, Značková prodejna, Výkupní bonus, Veřejné tajemství, Cenová hladina, Smarty, Dveře, Generace, Stejná cena, Produktové video, Ostatní prodejce, Skutečný stav,