O2 výhody: nový mobil se slevou 4 000 Kč

Pokud vám Citi bank odklepne kreditku, můžete mít nový mobil s velkou slevou. Stačí mít faktury nad 500 Kč, koupit třeba jedny žvejky a už na kreditce vyděláte.

Poohlížíte se po novém telefonu, ale čekáte na zajímavou nabídku? Co byste řekli slevě 4000 Kč z plné ceny jakéhokoli telefonu, či tabletu? V rámci zákaznického programu Extra výhody ji mohou získat zákazníci O2, stačí si zažádat o vydání O2 Citi kreditní karty. Její výhodou je možnost dosáhnout až na 30% slevu z vyúčtování služeb, které se kreditkou bude hradit automaticky a slevy na zboží a služby v rámci Citi Clubu.

Klepněte pro větší obrázek
Kreditka patří jen do zodpovědných rukou, tahle vám navíc vynese 4000 Kč slevu na nový mobil (obr.: o2extravyhody.cz)

Obecně vzato je jakákoli kreditní karta dobrý sluha, ale zlý pán a je třeba chápat princip, na kterém kreditní karty fungují v tom smyslu, že jde o platební instrument, nikoli úvěrový produkt. Samozřejmě je třeba si vše spočítat, pročíst a promyslet, ale v zásadě se dá říci, že o nabídce má smysl uvažovat, pokud:

  • vaše úhrnná měsíční útrata u O2 činí alespoň 500 Kč (až 4 čísla/přípojky)
  • zaplatíte kartou tolik, aby se vám na slevě z vyúčtování vrátil měsíční poplatek 50 Kč za vedení kreditní karty

Jak vyplývá z předchozí věty, za vedení karty se platí měsíční poplatek 50 Kč. Ale podívejme se například na tuto situaci: zákazník s tarifem O2 Free CZ platí měsíčně 750 Kč za tarif, pak stačí O2 Citi kreditní kartou zaplatit v daném měsíci třeba jen balíček žvýkaček a už tím je zajištěna sleva 10 % na vyúčtování. Za vedení karty tak zákazník zaplatí 50 Kč, ale na vyúčtování ušetří 75 Kč.

Sleva na vyúčtování může dosáhnout až 30 % (maximálně 2000 Kč) v závislosti na tom, kolik měsíčně zaplatíte kartou:

Platby u obchodníků (měsíčně)sleva na vyúčtování
0-1 Kč0 %
1,01 - 2 000 Kč10 %
2 000,01 - 5 000 Kč15 %
5 000,01 - 10 000 Kč20 %
10 000,01 a více30 %

Slevu můžete uplatnit nejen na své mobilní číslo, ale i na vyúčtování pevné linky, internetu, O2 TV, či za vyúčtování vašich blízkých. Na zákaznické lince O2 či prodejnách si můžete nechat nastavit přidání dalších inkasních plateb z vaší kreditky, celkem až na 4 další čísla.

Nabídka není podmíněna využíváním karty na dobu určitou. I kdybyste se kartu rozhodli po uplatnění slevového kódu zrušit, můžete to udělat, v pravidlech není dáno, jak dlouho musíte kartu využívat. Pokud uplatníte slevu na telefon, nelze ho koupit na splátky. Pokud koupíte přístroj levnější než 4 000 Kč, zbytek slevy propadá. Lze také uplatnit záruku nejnižší ceny, podrobnosti na webu operátora.

Ale pozor, sleva 4000 Kč platí jen pro žádosti podané z webu o2extravyhody (viz odkaz výše). Postup jak výhodu čerpat se dozvíte tam, stejně tak jsou zde k dispozici i pravidla pro čerpání slevy. Ta platí do 11. února 2014, současně je to nejzazší termín pro uplatnění slevového kódu na hardware. Ten získáte až po schválení žádosti o kartu, jejím doručení a aktivaci. Dle webu operátora by měl dorazit do tří dnů po aktivaci prostřednictvím SMS.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Než začnete vyplňovat žádost, pročtěte si podmínky nabídky na webu Citi bank (obr.: citibank.com)

Jistě si říkáte, že v nabídce tak štědré slevy jednoduše musí být lidově řečeno nějaká čertovina, ale po prostudování podmínek jsme žádnou neobjevili. Rozhodli jsme se proto nabídku využít a vše v praxi vyzkoušet. Článek budeme postupně aktualizovat.

Máte zkušenosti s O2 Citi kreditní kartou? Napište nám je do diskuze pod článkem.

Diskuze (68) Další článek: Motorola Moto G: vítězství kompromisu [recenze]

Témata článku: , , , , Mobilní číslo, Zlý pán, MOBI, Sluha, Kreditka, Nový mobil, Mobil, Kreditní karta, Citibank, Platební instrument, Dobrý sluha, Nov