Obří sleva. O2 nabízí Samsung Galaxy S20 Ultra za nejnižší cenu v historii

Samsung Česku začal prodávat Galaxy S20 Ultra za cenu 37 490 Kč, ovšem v rámci blížící se řady Galaxy S21 můžete letošní topmodel aktuálně na webu Samsungu a také v běžné české distribuci se 128GB pamětí sehnat za 27 490 Kč. A to jen s jedinou výjimkou - u operátora O2 je identický model k dispozici jen za 22 495 Kč. A to znamená, že oproti úvodní prodejní ceně ušetříte rovných 15 tisíc korun! Na webu operátora sice telefon aktuálně není veden jako skladem, ovšem podle O2 se na něj „brzy můžete opět těšit“. Pokud tedy o telefon máte zájem, nezapomeňte si zde pohlídat jeho naskladnění.

A není divu, že je v době psaní článku dočasně vyprodaný, v akci si jej totiž pořídilo již 1 209 zájemců. Telefon je však dostupný ve vybraných kamenných prodejnách, v době psaní článku se jednalo o Prahu 9. Dostupnost se však bude zřejmě lišit z hodiny na hodinu. S20 Ultra spadá do vánoční nabídky operátora O2, ve které je k dispozici ještě několik dalších zařízení. Ovšem konkrétně ceny dalších Samsungů jsou na tom úplně stejně jako v běžné distribuci. U operátora O2 si můžete zvýhodněně pořídit i Apple iPhone SE (2020), Xiaomi Mi 10T, Redmi 9 či Redmi Note 9. Sleva na Galaxy S20 Ultra je však bezkonkurenčně nejvyšší.

Redakční představení Samsungu Galaxy S20 Ultra:

Diskuze (14) Další článek: Google Assistant v češtině: Náznaky neberte vážně, start služby je v nedohlednu

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Psaní článku, Samsun, Samsung Česko, Telefon, Operátor, Nejnižší cena, Sleva, Praha