OnePlus 5T v limitované edici Star Wars bude sběratelskou raritou

OnePlus pokračuje v originální marketingové propagaci. Tentokrát spojilo své síly s filmovým studiem Lucasfilm a vydá speciální limitovanou edici OnePlus 5T Star Wars. Uvedení novinky samozřejmě odkazuje na dlouho očekávanou premiéru osmé epizody ságy Star Wars: The Last Jedi, která proběhne 14. prosince.

Klepněte pro větší obrázek

Ve stejný den se začne prodávat také limitovaná edice vlajkového smartphonu, která má černou přední stranu a stříbrná záda. Zájemci z většiny zemí světa ale budou mít k „limitce“ hodně obtížný přístup. Akce je totiž určena pro fanoušky v Indii, kteří smartphone budou moci zakoupit v rámci speciální akce v Bombaji, kam si museli obstarat vstupenky. Ty už jsou ale samozřejmě vyprodané. Možností je ještě účast v soutěži přímo na stránkách OnePlus.

OnePlus 5T je aktuálním vlajkovým modelem čínské značky, jenž nabídne kovové tělo se čtečkou otisků na zádech, protáhlý šestipalcový Full HD AMOLED panel, procesor Snapdragon 835, duální fotoaparát 16+20 Mpx, 3,5mm audio jack a baterii s kapacitou 3 300 mAh. Varianta 6 + 64 GB je v prodeji za 12 800 Kč, vyšší 8 + 128 GB stojí 14 300 Kč. V běžném provedení je k dispozici pouze celočerná varianta.

Váš názor Další článek: iPhone X vs. Essential: Dva bezrámečkoví frajeři v jedné fotogalerii

Témata článku: Oneplus, , , , , , , , OnePlus 5T, Sběratelská rarita, Klasická verze, Běžné provedení, Speciální akce, Sběratel, Stejný den, Edice, The Last, EDI, Bombaj, Full HD + AMOLED, Kovové tělo, Čínská značka, Full HD AMOLED, Šestipalcový FullHD , Star Wars,