Opravená verze Samsungu Galaxy Fold se v Jižní Koreji začne prodávat 6. září

Podle jihokorejského zdroje začne Samsung přesně za týden prodávat skládací Galaxy Fold. Tedy zatím pouze v Jižní Koreji, i tak však Samsung start prodejů přepracované verze hybridu o něco uspíšil. Původně se totiž předpokládalo, že se „skládačka“ dostane na pulty obchodů až ve druhé polovině září.

Shodou náhod začíná 6. září veletrh IFA v Berlíně, což může být určitým vodítkem k tomu, že si upravený Fold v Německu odbude obnovenou premiéru, a možná bude konečně i vystaven na stánku Samsungu, kde si jej bude moci každý zájemce alespoň na chvíli vyzkoušet. Jihokorejci se na skládací novinku mohou těšit již začátkem září na další vybrané trhy však telefon dorazí zřejmě až koncem devátého měsíce. Z dřívějšího vyjádření Samsungu je zřejmé, že do ČR se hybrid v první vlně nedostane. Přednost dostane většina našich sousedů - Německo, Polsko a Rakousko.

Představení Samsungu Galaxy Fold:

Kdy, a zda vůbec se Galaxy Fold ukáže v ČR, zatím není jasné. Vážným zájemcům však toto omezení zřejmě vadit nebude, protože si jej budou moci dovézt ze zahraničí. K našim severním a jižním sousedům to přeci jen není až tak daleko. Evropská cena Galaxy Fold je stanovena na 2 000 EUR, což je v přepočtu necelých 52 tisíc Kč.

Zdroj Yna

Diskuze (2) Další článek: Víme, kdy Apple ukáže iPhone 11 a Watch Series 5. Co znamenají barvy na pozvánce?

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , Samsung Galaxy Fold, Severní, Pro +, Samsun, Září, Fold, F +, Jižní Korea, Berlín, Německo, Rakousko, Opravená verze, Hybrid, Česká republika, Verze