OUKITEL představuje nový telefon K3

Na trhu smartphonů jsou telefony s velkými bateriemi vyhledávány pro svoji dlouhodobou výdrž. Ale pro ty co mají rádi jedinečnost, výkon a vnímají telefon spíše jako módní doplněk, jsou tato zařízení monotónní.

OUKITEL dnes představuje nový smartphone K3, který je skvělým východiskem a spojuje výkon a skvělý design. Ten je inspirován řadou Sony Xperia XZ, krásným jemným exteriérem na obou krytech spolu s ergonomickým rámem. K3 se snaží poskytnout perfektní obchodní smartphone pro úspěšné muže a podnikatele.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Velká baterie pro dlouhodobé použití; Skvělá kamera pro zachycení detailů každodenního života, stejně jako pro vzdálenou scénu v prostředí se sníženým světlem; Výkonná čipová sada octa-core pro plynulý chod; Velká paměť pro ukládání mnoha souborů. Krásný design pro vaše módní potřeby, zatímco nová efektivní cena šetří Váš rozpočet.

K3 má ještě mnohem více neznámých překvapení, těšíme se, až je všechna poznáte. Další informace budou zveřejněny na oficiálních stránkách společnosti OUKITEL.

Další článek: WhatsApp raketově roste. Známého „kecálka“ už používá miliarda lidí denně