Podzimní akce Samsungu: Ke Galaxy S10 zdarma hodinky, na Galaxy A sleva 2 tisíce

Samsung počínaje dnešním dnem startuje na českém trhu hned dvě prodejní akce najednou. První se týká smartphonů Galaxy S10 a Galaxy S10+, při jejich pořízení vám Samsung zdarma naděli sportovní hodinky Galaxy Watch Active v černé barvě (v hodnotě 5 990 Kč). Akce platí pouze při pořízení zmiňovaných smartphonů na webových stránkách Samsungu a také v jeho kamenných prodejnách. A to od 16. září do 6. října, příp. do vyprodání zásob.

Ve stejném termínu probíhá i druhá akce zaměřená na řadu Galaxy A (Galaxy A20e, Galaxy A40, Galaxy A50, Galaxy A70 a Galaxy A80) a na chytré hodinky Galaxy Watch a Galaxy Watch Active. Při pořízení těchto produktů můžete získat až 2 000Kč cashback. Každý zákazník si můžete pořídit až dva akční produkty najednou, takže k vybranému áčku si můžete přidat i „akční“ hodinky. Ceny u jednotlivých produktů jsou po započtení cashbacku následující:

Pro uplatnění cashbacku je třeba se registrovat na webu samsung-bonus.eu do 14 dní od nákupu, a poté zde nahrát čitelnou kopii účtenky spolu s fotografií IMEI čísla a vyplnit všechny potřebné detaily. Nákup telefonu musí proběhnout u partnerů zařazených do akce, které najdete v naší galerii.

Redakční představení Samsungu Galaxy A50:


Oživeno 1. října 12:00: Podzimní prodejní akce Samsungu měla původně nastaveno datum ukončení k 6. říjnu, nově je však prodloužena až do 13. října (nebo do vyprodání zásob). Ke globální akci od Samsungu přidává Mobil Pohotovost splátky bez navýšení, dopravu zdarma, výkupní bonus až 1 200 Kč, a k telefonům zařazeným do akce i sluchátka Niceboy v hodnotě až 1 490 Kč. Všechny bonusy můžete u jednotlivých modelů řady Galaxy vidět zde

Diskuze (6) Další článek: Google naučí mobily detekovat autonehodu a automaticky přivolat pomoc

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , , , , Samsung Galaxy A20e, Samsung Galaxy A40, Samsung Galaxy A50, Samsung Galaxy A70, Samsung Galaxy A80, Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S10 512GB, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy S10+ 1TB, Podzimní akce, Ke Galaxy, Aktualita