Potvrzeno. Samsung představí 20. února v San Francisku řadu Galaxy S10

I když britský operátor EE odhalil brzké představení Galaxy S10 s nepatrným předstihem, včera v odpoledních hodinách už s informací přispěchal i samotný Samsung. Je tak definitivně jasné, že „es desítky“ se na veletrhu MWC v Barceloně neukáží. Stane se tak o pár dní dříve, na tiskové konferenci Unpacked, která se uskuteční 20. února v San Francisku v Bill Graham Civic Auditorium. Stejné prostory ke svým představením již dříve využíval i Apple.

V pozvánce se hovoří o „představení nových zařízení, které přinesou nové uživatelské zkušenosti s řadou Galaxy založené na 10 letech inovací“. Podle mnohých nemá zůstat jen u oznámení řady Galaxy S10, ale také skládacího hybridu Galaxy F, který se poprvé objevil na vývojářské konferenci Samsungu. A, protože má na MWC oznámit svůj skládací hybrid Huawei, mohly by jihokorejci získat pár dní náskok.

Pozvánka na tiskovou konferenci Samsung Galaxy Unpacked 2019:

Z akce bude k dispozici živý stream, který bude, díky časovému posunu, probíhat od 20:00 českého času. Přenos bude možné sledovat na YouTube kanálu Samsungu, na blogu Samsungu nebo na jeho webových stránkách.

Diskuze (10) Další článek: Jak naladit hudební nástroje pomocí aplikace v mobilu

Témata článku: Samsung, , , , , , , , Samsung Galaxy Fold, Samsung Galaxy S10, Pozvánka, Skládací hybrid, Audit, San Francisco, Únor, F +, Webová stránka, Britský operátor, Brzké představení, Stejný prostor, Pře, GAL, UNO, Galaxy s, Samsung Galaxy Unpacked