Přežije? Sledujte v přímém přenosu. Kolik přeložení zvládne Samsung Galaxy Fold?

Klepání a cvakání a k tomu neustále narůstající počet přeložení. Server CNET se pustil do zajímavého živého testu, v rámci něhož zkoumá, kolik přeložení zvládne Samsung Galaxy Fold, než dojde k poškození displeje. Samsung již u první generace uvedl, že je stavěna až na 200 tisíc přeložení displeje, přesto se objevují jednotlivé případy, u nichž se první problémy s displejem objevily o trochu dříve.

V době psaní článku bylo počítadlo přeložení na metě 91 tisíc, redaktoři CNETu Fold v pravidelných intervalech kontrolují a zjišťují, zda je vše v pořádku. Nejbližší meta je tak 100 tisíc přeložení. Kde se počítadlo zastaví? Přímý přenos sledujte v přiloženém videu přímo v tomto článku.

Přímý přenos skládacího testu serveru CNET:


Oživeno 8:44: 

Počítadlo se v tuto chvíli zastavilo na 100 tisících přeložení a na displeji není patrný žádný problém. A to ani při zkoumání displeje z absolutní blízky. V USA je v tuto chvíli před půlnocí, takže se testerům noční šichta zřejmě dost protáhne...


Oživeno 11:02: A test je u konce. Počítadlo se zastavilo na metě 119 380 přeložení. Redaktoři test zastavili, protože se z pantu začaly ozývat divné zvuky, a jak se ukázalo při zapnutí Foldu, došlo k poškození displeje. Začalo na něm prosvítat „bílé L“, a po několika přeloženích a rozloženích se deaktivovala celá levá strana displeje.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Počítadlo se zastavilo na metě 119 380 přeložení

Samsung již dříve ve svých odhadech uváděl, že v průměru Fold uživatelé zřejmě denně přeloží zhruba stokrát, v tom případě by displej Foldu vydržel necelé tři a čtvrt roku.

Diskuze (10) Další článek: Tohle je Apple Arcade. Herní zážitek na prvním místě, reklamy ani mikronákupy tu nepotkáte

Témata článku: Samsung, , , , , , Samsung Galaxy Fold, Meta, Pře, Prime, Počítadlo, Klepání, Cnetu, Displej, Přímý přenos, Přeložení, Přenos, F +, CNET, Samsun, The Galaxy