Průstřel jako nutný doplněk. Kreativní komunita sdílí tapety pro Galaxy S10

Ještě před zahájením prodejů řady Galaxy S10 jsme vám ukázali, jak umí být kreativní komunita, co se týče tapet na pozadí a zamykací obrazovku, které dokáží využít průstřel v displeji. Po spuštění prodejů se komunita rozšířila natolik, že sdílí vytvořená a přepracovaná pozadí na Redditu. Cíl je přitom zcela zřejmý - vytvořit tapetu, která obsáhne průstřel v displeji, aniž by to bylo na první pohled poznat. A celé řadě tapet se daří schovat průstřel velmi úspěšně.

Ve zmiňovaném vláknu na Redditu mají příspěvky příznaky. Buď jsou určeny pro kruhový průstřel Galaxy S10, nebo pro oválný průstřel Galaxy S10+. Příspěvky bez příznaku často zahrnují obě varianty, takže si tu správnou tapetu musíte stáhnout přímo pro váš model. Jak tapety vypadají, se můžete podívat v naší galerii.

Samsungy Galaxy S10e, Galaxy S10 a Galaxy S10+ se dostaly do prodeje v pátek 8. března. Redakční recenzi poslední zmiňované varianty si můžete přečíst zde.

Řada Samsung Galaxy S10 nabídne hned tři odlišné smartphony:

Zdroj Reddit

Diskuze (9) Další článek: Týden mobilně 475: Jak mobily změní nástup eSIM a 21:9 displejů

Témata článku: Samsung, , , , , , Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S10 512GB, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy S10+ 1TB, Samsung Galaxy S10e, Komunita, Spuštění prodejů, Průstřel, Reddit, Jak, Pro +, Prus, Doplňky, Tapety, Příznaky