Samsung 11. října představí další novinku. Mohla by být zaměřena na mobilní focení

Samsung na svém tiskovém webu vyvěsil krátkou pozvánku na blížící se představení nového zařízení Galaxy. A my jsme dost překvapeni, protože podle zkušeností z let minulých měla představovací sezóna skončit spolu s tabletofonem Galaxy Note 9. Jihokorejci však i přesto do konce roku ukáží ještě jeden model, a tentokrát vůbec nemáme tušení, v jaké modelové řadě se novinka objeví.

Pozvánka láká na tzv. A Galaxy Event, který se uskuteční 11. října, tedy dva dny poté, co Google oznámí Pixel 3 a Pixel 3 XL. V pozvánce stojí pouze to, že „nové zařízení Galaxy přinese uživatelům více možností, jak se vyjádřit, než kdy dříve“, a také to, že máte „Zachytit zábavu se společností Samsung, která oslaví představení nového zařízení“. Na oficiální grafice je pak umístěn popisek „4× fun“ (v překladu „čtyřnásobná zábava“). Podle některých zdrojů se má jednat o smartphone zaměřený na mobilní focení, vyloučeno není ani oznámení skládacího hybridu. Tradiční „leakerské“ účty @evleaks a @IceUniverse zatím mlčí, což znamená, že ani jejich k jejich zdrojům se zatím nedonesly žádné informace.

Samsung z akce jako vždy nabídne živý stream, čas zahájení tiskové konference bude ještě upřesněn. 

Note 9 zřejmě u Samsungu nebude jediným podzimním želízkem v ohni:

Loni bylo Superzáří, letos Superříjen

Jistě, pro mnohé mobilní fanoušky je vrcholem roku probíhající září, kdy Apple tradičně představuje nové iPhony. Letos se však rýsuje i hodně zajímavý říjen, kdy se své novinky chystá oznámit hned několik výrobců. Vše odstartuje LG, které 3. října v New Yorku oznámí LG V40 ThinQ se třemi fotoaparáty. O pět dní později přijdou na řadu Pixel 3 a Pixel 3 XL, které zažijí kombinovanou premiéru v New Yorku a Paříži.

Z dnešního oznámení máme jasno, že 11. října uvede Samsung svůj nový neznámý model, na stejný den je naplánována i premiéra Honoru 8X, která se odehraje v ČR, a to na Pražském hradě. 16. října je následně v plánu tisková konference Huawei, kde budou oznámeny Huawei Mate 20 a Mate 20 Pro.

Zdroj SamsungMobilePress

Diskuze (2) Další článek: Xiaomi otevře 21. září v Opavě největší Mi Store na územi ČR (aktualizováno)

Témata článku: Samsung, , , , , , MOBI, Tiskový web, Skládací hybrid, Oficiální grafika, Pozvánka, Česká republika, Živý stream, Říjen, Blížící se představení, Galaxy Z, Stejný den, Nové zařízení, Focení, Paříž, Modelová řada, Neznámý model, Záměr, Samsungmobilepress, Galaxy event,