Samsung chystá třetí generaci odolného tabletu. Čekáme podstatně lepší výbavu

Jihokorejský výrobce v oblasti tabletů nespí na vavřínech a připravuje v pořadí již třetí generaci odolného tabletu řady Galaxy Tab Active. První odolný tablet od Samsungu spatřil světlo světa v roce 2014, jeho nástupce pak na trh dorazil v roce 2017. A po dvou letech nastal čas na dalšího následníka, který však projde zcela zásadní obměnou. Úhlopříčka displeje naroste z osmi na deset palců, což neprospěje přenositelnosti, Samsung však alespoň podstatně vylepší hardware.

Tablet, o němž se zatím mluví jako o Galaxy Tab Active Pro, bude mít modelové osmažení SM-T545, a výkon má u něj dodávat Snapdragon 710 se 4GB operační pamětí. A to už se dost podobá tomu, co nabízí aktuálně prodávaný Galaxy Tab S5e, byť s nepatrně menší operační pamětí. Tělo má být opět pogumované, takže se tablet může zalíbit i v B2B segmentu, 10" úhlopříčka však má být vhodná i pro sledování filmů, což zase ocení běžný uživatelský segment.

Představovací video Samsungu Galaxy Tab Active 2:

Datum představení další generace odolného tabletu od Samsungu zatím není známo. Očekáváme však, že by se mohlo odehrát ve druhé polovině letošního roku.

Zdroj Sammobile

Diskuze (1) Další článek: V sobotu se setká Trump s Ťin-pchingem. Očekává se zmírnění situace, ale ve hře je i zvýšení cel

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , Tab Active Pro, Výbava, Dobrá výbava, Generace, Úhlopříčka, Samsun,