Samsung DeX dostane s příchodem Galaxy Tab S4 podporu funkce Dual Monitor

U Samsungu se pomalu schyluje k představení očekávaného tabletu Galaxy Tab S4, a na internetu se postupně objevují další informace. Tentokrát se týkají režimu DeX, který má být společně s tabletem Galaxy Tab S4 aktualizován na nejnovější verzi. A ta má přinést podporu funkce Dual Monitor.

Prostředí DeXu tak nebude zobrazené pouze na monitoru ale také na samotném displeji tabletu. Současné dokovací stanice DeX Station a DeX Pad nejsou na nakloněný displej tabletu připraveny, takže očekáváme, že Samsung spolu s Tab S4 představí i novou dokovací stanici. Podpora funkce Dual Monitor by se měla s následnou aktualizací dostat i do modelů Galaxy S8, Galaxy S9, Galaxy Note 8 a Galaxy Note 9. Představení tabletu Galaxy Tab S4 se očekává na zářijovém veletrhu IFA v Berlíně. Specifikace tabletu jsme nakousli v tomto článku.

Tab S4 by se vizuálně neměl moc lišit od loňského Galaxy Tab S3:

Zdroj Sammobile

Váš názor Další článek: Xperie zmizí z některých trhů, mobilní divize Sony chce zlepšit ziskovost

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , Loňský Galaxy, Samsung DeX, Samsun, DOS, Sam, Funkce, Očekávaný tablet, Zářijový veletrh, Berlín, Nejnovější verze, F +, Galaxy Tab S, Displej tabletu, GAL, Tab S, Příchod,