Samsung Galaxy Music: hudebník s projekcí

Malý hudební smartphone s projektorem má cílovou skupinu jasnou - děti a teenageři. Líbit se ale může i těm, kdo mají rádi neobvyklý design.

Samsung po více než třech letech oživuje svou kolekci speciálně vybavených hudebních telefonů. Novinkou předvánoční nabídky se stane model Samsung Galaxy Music. Nepřímo navazuje na dávného předchůdce Samsung Beat DJ, který se prodával i u nás. Protože ale nyní panuje doba smartphonů, také novinka Galaxy Music bude chytrým mobilem. Samsung zvolil osvědčený Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Klepněte pro větší obrázek 
Za dávného předchůdce novinky můžeme považovat Samsung Beat DJ

Designově nepůjde o žádný velký experiment, Galaxy Music nabídne klasickou monoblokovou konstrukci s dotykovým displejem. Příslušnost k hudebnímu roku ale napovídá barevný obvod přední strany s mřížkami, do kterých se schová dvojice stereoreproduktorů. Jinak se Galaxy Music zařadí spíše do nižších pater portfolia vedle podobně vybavených modelů Galaxy Mini 2 nebo Galaxy Y. Stejně jako druhý jmenovaný, bude i novinka existovat v provedení Galaxy Music Duos pro dvě SIM karty.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Konstrukce telefonu bude převážně plastová

Na boční straně, v místě, kde u jiných výrobců obvykle bývá mechanická spoušť fotoaparátu, skrývá Samsung Galaxy Music speciální tlačítko pro ovládání hudebního přehrávače. Nechybí samozřejmě ani FM rádio s podporou RDS. V souvislosti s poslechem hudby zmiňuje výrobce ještě technologie Sound Alive a SRS (prostorový efekt). A ještě jednu specialitu si malý hudební mobil nachystal. Na horní hraně bude mít podobně jako jeho lépe vybavený stájový kolega Galaxy Beam umístěný malý projektor se světelností 9 lumenů a rozlišením WVGA.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Barevné varianty Samsungu Galaxy Music

Hudební novinka Samsung Galaxy Music se začne prodávat v listopadu za cenu do pěti tisíc korun. V nabídce bude modrá, žlutá a bílá varianta. S telefonem se setkáme i na českém trhu.
 

Samsung Galaxy Music
S6010
rozměry a hmotnost: 110 × 59 × 12,3 mm, 107 g
displej: 3,0", kapacitní TFT LCD, 240 × 320, 133 PPI
sítě: GSM, 3G
konektivita: microUSB Type-B, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 3, GPS
paměť: 4 GB, microSDHC (32 GB), baterie: 1 300 mAh
procesor: neuvádí se
operační systém: Google Android 4 (Ice Cream Sandwich)
fotoaparát: 3MPx, video
22 %
vybavenost
cena: už se neprodává

Samsung Galaxy Music Duos
S6012
rozměry a hmotnost: 110 × 59 × 12,3 mm, 107 g
displej: 3,0", kapacitní TFT LCD, 240 × 320, 133 PPI
sítě: GSM, 3G
konektivita: microUSB Type-B, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 3, GPS
paměť: 4 GB, microSDHC (32 GB), baterie: 1 300 mAh
procesor: neuvádí se
operační systém: Google Android 4 (Ice Cream Sandwich)
fotoaparát: 3MPx, video
23 %
vybavenost
cena: už se neprodává

Diskuze (13) Další článek: Vodafone otevřel pobočku v tržnici, zákazníci se domluví vietnamsky

Témata článku: Samsung, , , , Samsung Beat DJ, Samsung Galaxy, Samsung Galaxy Beam, Samsung Galaxy Mini, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Galaxy Music, Samsung Galaxy Music Duos, Samsung Galaxy Y, Samsung Galaxy Y Duos, Galaxy m, Malý projekt, Samsun, GAL, Sam, Pro +, Hud, Malý projektor,