Samsung Galaxy S III dostane některé SW vychytávky od Galaxy S4

Samsung Galaxy S4 přinesl několik hardwarových inovací a daleko větší řadu inovací softwarových. Právě o nich se rozpovídal Nick DiCarlo, víceprezident plánování portfolia Samsungu. V rozhovoru pro magazín pcmag zmínil, že některá softwarová vylepšení z modelu Galaxy S4 by mohly najít cestu i do dřívější vlajkové lodě, Samsungu Galaxy S III. Podle jeho slov: „Cokoliv, co není závislé na hardwaru, např. na infraportu, můžeme určitě přinést i do jiných vlajkových lodí“. Hlavní zmínkou byl fotoaparát, který přináší řadu fotografických režimů, které jsou čistě softwarového rázu a mohou být tedy první funkcí, kterou Galaxy S III dostane. Dále se nabízí portace aplikací, jakými jsou S Translator, S Health s omezenou funkčností, S Voice Drive a prakticky jakákoliv další inovace, která není navázána na nové senzory a vylepšený hardware. Galaxy S III by měl dostat i lehce vylepšený TouchWiz, případně funkce Smart Pause (zastavení videa při pohlédnutí mimo displej) a Smart Scroll (rolování displeje detekcí pohledu očí).

Klepněte pro větší obrázek
Galaxy S III dostane některé softwarové inovace z nového Galaxy S4.

Nick DiCarlo nezmínil žádný časový harmonogram, kdy by měl Galaxy S III dostat Premium Suite upgrade s výše uvedenými inovacemi. Odhadujeme však, že se objeví až po několika měsících pobytu Galaxy S4 na trhu, aby mohl nový model profitovat ze svých nových funkcí. 

Diskuze (12) Další článek: Xolo X1000 nabídne procesor s taktem 2 GHz

Témata článku: Samsung, , , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy S III, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S4 Active, Samsung Galaxy S4-A, Galaxy s, Samsun, GAL, Časový harmonogram, PCmag, Sam, DOS,