Samsung Galaxy S III: nová fotografie a další informace

První květnový den vypluly na povrch další informace o chystaném Samsungu Galaxy S III. Máme potvrzeno, že se bude jednat o model s označením GT-i9300 a také to, že nová vlajková loď bude mít přímo od novoty operační systém Android Ice Cream Sandwich 4.0.4. Poznat to jde z první verze ROM, která unikla z Brazílie. Fotoaparát by měl mít rozlišení 12Mpix, na čelní ploše nechybí notifikační dioda, kterou jsme u předešlých modelů postrádali. Fotografie navazují na dříve publikované snímky, stále však nevíme, zdali se jedná o finální design nebo jen o koncept.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek 
Nejnovější špionážní snímky chystaného Galaxy S III. Klíčová otázka však zůstává nezodpovězena - vidíme prodejní design nebo jen testovací zařízení vizuálně odlišné od originálu?

Jasno bude až ve čtvrtek večer, kdy v Londýně dojde k oficiálnímu představení. Podle všeho nebude Galaxy S III jediným hřebem večera, měl by se objevit i model GT-i9800 a další přírustky, pravděpodobně, do modelové řady Galaxy. Do prodeje by se měl Galaxy S III dostat již za týden po oficiálním představení, budeme zvědavi, jak se mu premiéra vydaří.

Zdroj: Sammobile.com

Diskuze (8) Další článek: T-Mobile v květnu: HTC One V a slevy [ceník]

Témata článku: Samsung, , , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy S III, Foto, Květnový den, Klíčová otázka, Galaxy s, Samsun, Informace, Nov, Info, Fotograf, Sam, GAL, F +,