Samsung Galaxy S10e se ukazuje i ve žluté. Barvy budou celkem čtyři

V nedávném úniku jsme vám ukázali nejníže postavený Galaxy S10e, a to ve třech barevných variantách. K černé, bílé a zelené se však přidá i netradiční žlutá, na kterou se můžete podívat v naší galerii. Nejlevnější „es desítka“ ve žluté rozhodně nebude vypadat nenápadně, navíc žlutých smartphonů je na trhu jako šafránu. Shodou okolností je ve žluté k dostání i iPhone XR, kterému chce Galaxy S10e přímo šlapat na paty.

U všech barevných variant bude rámeček okolo displeje černý, telefony se budou lišit pouze odlišnými odstíny kovového šasi a zadního skleněného krytu. Rozměry Galaxy S10e budou 143 × 71 × 8,1mm, rovný Super AMOLED displej s průstřelem pro osmimegapixelovou selfie nabídne úhlopříčku 5,8 palce. Představení řady Galaxy S10 se odehraje 20. února v San Franciscu. Zbytek očekávaných specifikací telefonu jsme vám již nastínili v tomto článku.

Samsung láká na představení Galaxy S10 v San Franciscu:

Zdroj Mysmartprice

Diskuze (18) Další článek: Nový biometrický systém v mobilu. Pozná vás podle chůze

Témata článku: Samsung, , , , , , , Samsung Galaxy S10, Barva, Bar, Barevná varianta, Sam, Šafrán, Úkaz, Galaxy s, Displej, GAL, Koláž, Představení, San Francisco, Super AMOLED, Samsun,