Samsung ještě nepředstavil Galaxy Z Flip, a v Caviar edici už se převléká do zlata

Společnost Caviar je známá tím, že připravuje předělávky smartphonů, které dovybaví o luxusní materiály, drahokamy nebo kůži, a výsledné telefony prodává za daleko vyšší cenu, než je běžně dostupný originál. Vůbec poprvé však slyšíme o Caviar edici ještě předtím, než byl představený samotný základní model, z něhož má předělávka vycházet! Caviar na svém webu již nyní nabízí hned tři upravené verze Samsungu Galaxy Z Flip, který bude oficiálně oznámen až zítra.

Nejzajímavější speciální edice má sáhodlouhý název Caviar Samsung Z Flip Joker & Harley Quinn. Na každé z polovin véčka je zvěčněna vždy jedna z komiksových postav vydavatelství DC Comics, Joker a Harley Quinn. Portréty v karetní podobě jsou obehnány ryzím zlatem. Logo Caviar najdete na zadním krytu i na vnější straně pantu. Ruská firma má v plánu vyrobit jen 54 kusů, což je počet karet v žolíkovém balíčku. Cena této limitované edice činí 5 180 dolarů (cca 118 tisíc korun), ze všech tří verzí je však úplně nejlevnější.

Představení edice Caviar Samsung Z Flip Joker & Harley Quinn:

Varianta Caviar Samsung Z Flip Gold už počtem kusů omezena není, na zádech čekejte „diamantovou“ strukturu z ryzího zlata, logo a popisek Caviaru. Cena? Pouhých 5 970 dolarů, tedy přes 136 tisíc korun!

Třetí speciální edice je označená jako Caviar Samsung Z Flip Carbon Titanium. Véčko dostane titanový rám, v němž bude vsazen povrch z karbonových vláken, logo Caviar a zadní kryt bude vyroben z titanu. Tato upravená varianta skládacího véčka stojí přesně 5 660 dolarů, což je bezmála 130 tisíc Kč. Speciální edice rozhodně nebudou levnou záležitostí, na druhou stranu je Caviar známou firmou, která v minulosti zajímavě předělala např. Galaxy Fold nebo iPhone 11 Pro.

Zdroj Caviar

Diskuze (3) Další článek: Xiaomi slaví Valentýna. Vybrané produkty zakoupíte se slevou

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , Samsung Galaxy Z Flip, Joker, EDI, Logo, Edice, Předělávka, Převlek, Samsung Z Flip, Samsun, Speciální edice, F +, Vydavatelství,