Samsung KX: jihokorejci v Londýně otevřeli showroom na 2 km čtverečních!

Samsung dnes v Londýně otevřel obří showroom, kde si zájemci mohou vyzkoušet aktuální a chystané produkty a služby. „Zážitkové“ centrum se nazývá Samsung KX a najdete jej v londýnské čtvrti King's Cross, konkrétně v nákupním centru Coal Drops Yard. Showroom, jehož stavba začala již před dvěma lety, má rozloho necelé dva kilometry čtvereční! Podobná centra Samsung už stojí po celém světě, najdeme jen např. v New Yorku, Buenos Aires, Bengaluru nebo v Paříži.

Představení centra Samsung KX:

Samsung KX má oproti běžným „zážitkům“ v obchodech nabídnout daleko více. Podle Samsungu se jedná o místo, kde se něco naučíte, vyzkoušíte technologické novinky, namixujete hudbu nebo si zahrajte hry. Hlavními atrakcemi jsou interaktivní „experience zóny“. Koncept Digital Cocpit vám ukáže budoucnost autonomního řízení vozidel, Galaxy Graffiti zase přemění Galaxy S10 ve virtuální sprej. Expozice DJ Galaxy vás naučí skládat hudbu na mobilu, součástí Samsung KX je i nespočet ukázek virtuální reality v brýlích Gear VR.

V centru se budou pořádat přednášky různého zaměření, v kavárně si můžete dát občerstvení, příp. se můžete jen tak usadit do stylizovaných kulis, které budou zaplněny produkty chytré domácnosti, stojany se smartphony k vyzkoušení nebo se sluchátky AKG, na nichž si můžete pustit oblíbené interprety. Součástí centra je i oddělení podpory, které vám pomůže s nastavením diagnostikou či s opravami smartphonů. Centrum plánuje i speciální akce, které budou s předstihem zveřejněny na jeho oficiálních webových stránkách. Na webu najdete i informace o stálých expozicích.

V současné době je zde v plánu cvičení jógy, ochutnávání likérů či lekce focení se Samsungem Galaxy S10. Vše se tedy nutně nemusí točit jen okolo technologií. A nás může hřát fakt, že to do Londýna od nás není až tak daleko. Centrum Samsung KX bude při návštěvě Lodnýna zcela jistě dost neotřelým technologickým zážitkem.

Diskuze (7) Další článek: Asus VivoWatch SP jsou hodinky s unikátním seznamem senzorů a funkcí. Změří i krevní tlak

Témata článku: Samsung, , , , , , , , Paříž, Nespočet, Sprej, Graffiti, Londýn, New York, Jihokorejec, Centrum, Samsun, Buenos Aires