Samsung má nové microSD karty řady PRO Endurance s odolností 4-Proof

Samsung dnes představil odolné paměťové karty microSDHC/microSDXC řady PRO Endurance, které jsou určeny pro uživatele vyžadující bezproblémové nahrávání videí v podmínkách, které nemusí být zrovna příznivé. Nové karty jsou určeny pro smartphony, fotoaparáty, onboard i bezpečnostní kamery, a Samsung u nich uvádí odolnost 4-Proof.

Za marketingovým označením se skrývá odolnost vůči vodě IPX7, odolnost vůči extrémním teplotám (-25 - 85 °C), magnetická odolnost až 15 000 gaussů (odpovídá vyšetření magnetickou rezonancí) a odolnost vůči rentgenovému záření až 50 rentgenů (ekvivalent letištních rentgenových přístrojů). Rychlost sekvenčního čtení je až 100 MB/s, v případě sekvenčního zápisu je udávaná rychlost až 20 MB/s.

Kapacity paměťových karet již atakují hranici 1 TB:

Paměťové karty Samsung PRO Endurance se budou v ČR nabízet od začátku června, a to v kapacitách 32, 64 a 128 GB. Ceny na českém trhu budou následující:

  • 32 GB - 629 Kč
  • 64 GB - 1 190 Kč
  • 128 GB - 2 190 Kč
Diskuze (2) Další článek: Android P se naučil gesta pro přecházení mezi aplikacemi. Inspiroval se u iPhonu X

Témata článku: Samsung, , , , , Nahrávání videí, Proof, Karta, Česká republika, Pro +, Nová karta, MicroSD karty, Karta MicroSD, Nov, Mic, Udávaná rychlost, Samsun, Český trh, End, Bezpečnostní kamera, Vyšetření, Sekvenční zápis, Extrémní teplota, Marketingové označení, Rentgenové záření,