Samsung nebude experimentovat. Telefon s displejem až do boků byl nakonec zrušen

Samsung chtěl na podzim uvést na trh zajímavý telefon, z odvážných plánů ale nakonec sešlo. Podle leakera Ice Universe chtěl Samsung za pár měsíců začít prodávat smartphone, který by měl displej přes 100 % čelní strany. Jak je to možné? Displej připravovaného telefonu měl plynule „přetékat“ na všechny boční hrany, takže z čelního pohledu by displej základní půdorys ještě o něco předčil.

Vcelku odvážný projekt byl však v těchto dnech zrušen, takže se žádného experimentování nedočkáme. Na jednu stranu je to pochopitelné, ani „experiment“ v podání skládacího hybridu Galaxy Fold zatím nevychází podle představ, a je rozumné nejprve dotáhnout jeden přelomový model, než na trh chrlit další netradiční novinky a tříštit tak oblast zájmu. Na stranu druhou se ukazuje, že výrobci přemýšlí nad různými podobami displeje, a že současný vzhled panelů s průstřelem pro selfie kamerku rozhodně není finálním stádiem vývoje mobilních displejů. Je to spíše první krok do neznáma.

Stěžejními telefony pro druhou polovinu roku mají být u Samsungu tabletofony řady Galaxy Note 10, které mají být ještě povedenější, než současná generace Galaxy S10. Další zajímavou novinkou bude fotograficky laděný Galaxy A90, který má dostat 64MPx fotočip GW1. Jak budou vypadat fotografie na výstupu, ukázala značka Realme u svého aktuálního prototypu.

Na skládací Galaxy Fold zatím stále čekáme:

Diskuze (12) Další článek: Mobilní Windows už to mají spočítané i u T-Mobilu. Skončí podpora aplikace Můj T-Mobile pro tuto platformu

Témata článku: Samsung, , , , , , , Ratio, Telefon, Area, Bok, Ica Universe, Samsun, Oblast zájmu, Universe, ? Displej, Samsung Ne, Displej