Samsung oznámil rekordní předobjednávky na Galaxy S6 a S6 Edge

Samsung představil své nové smartphony Galaxy S6 a Galaxy S6 Edge teprve před osmi dny, již teď ho ale může těšit velký zájem, který se odrazil v míře předobjednávek. Deník Korea Times tvrdí, že má Samsung celosvětově předobjednáno 15 milionů kusů Galaxy S6, z toho 5 milionů kusů jeho zahnuté varianty. Jedná se tedy zatím o kusy, které budou směřovat k operátorům a prodejcům, přes které předobjednávky vznikly.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Samsungy Galaxy S6 a Galaxy S6 Edge

Zdrojem této informace je vysoce postavený manažer nadnárodního mobilního operátora, který dodává, že předobjednávky na nové Samsungy jsou tak krátce po představení vskutku rekordní. Již na tiskové konferenci Samsungu se jeho ředitel JK Shin zmínil, že předobjednávky od operátorů jsou velmi vysoké. Shin dále očekává, že konečné prodeje Galaxy S6 budou větší, než v případě jeho předchůdce Galaxy S5.

Diskuze (86) Další článek: T-Mobile navýšil data u tarifu pro mladé, stačí na konkurenci?

Témata článku: Samsung, , , , , , Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 128GB, Samsung Galaxy S6 64GB, Samsung Galaxy S6 Edge, Samsung Galaxy S6 Edge 128GB, Samsung Galaxy S6 Edge 64GB, Samsung Galaxy S6 Edge+, Samsung Galaxy S6 Edge+ 64GB, Pře, Edge +, Samsun, Samsung Galaxy s, Korea Times, GAL, Sam, Rekord, Galaxy s