Samsung připravuje Galaxy Tab S5 s perem S Pen. Dočkat se máme v srpnu

Představení Samsungu Galaxy Tab S5 je podle holandského zdroje vzdálené jen dva měsíce. Jihokorejci připravují vlajkový tablet, u něhož bude kladen větší důraz na výkon a paměť. Zatímco současná generace Galaxy Tab S5e běží na Snapdragonu 670 se 4GB RAM a 64GB pamětí, Galaxy Tab S5 má dostat Snapdragon 855, 6GB RAM a až 512GB úložiště. A navrch přidá podporu dotykového pera S Pen.

Samsung má tablet představit v průběhu srpna, tedy zhruba ve stejném časovém rámci, jako tabletofon Galaxy Note 10. Na pulty obchodů se má plnohodnotný nástupce loňského Galaxy Tab S4 dostat nejpozději začátkem září. Osahat bychom si jej poprvé mohli na zářijovém veletrhu IFA v Berlíně. Cena tabletu se očekává na podobné úrovni, na které loni startoval Tab S4. Wi-Fi varianta byla naceněna na 18 tisíc, za LTE variantu se připlácelo patnáct set. Nyní jsou ceny obou variant o dva tisíce nižší.

Redakční představení tabletu Galaxy Tab S5e:

Zdroj Galaxyclub

Váš názor Další článek: Netflix certifikoval více než 20 zařízení s Androidem pro přehrávání obsahu v HD kvalitě

Témata článku: Samsung, , , , , , , , Samsung Galaxy Tab S5e, Samsung Galaxy Tab S5e, GalaxyClub, Galaxy Tab S, Samsun, Berlín, Pero, S Pen!, Varianta, Tab S, Pen, Průběh srpna,