Samsung připravuje model Galaxy Premier

Modelovou řadu Galaxy má ještě letos rozšířit další přírustek pod produktovým označením GT-I9260, znám má být též jako Samsung Galaxy Premier. Má se jednat o model vyšší třídy, který bude postaven pod současnou vlajkovou lodí, Samsungem Galaxy S III. Displej bude mít 4,65" displej s rozlišením 1280 x 720 pix, nad ním pak bude umístěn 2Mpix kamerka pro videohovory. Na zádech se bude nacházet 8Mpix snímač a přisvětlovací dioda. Hnacím motorem bude dvoujádrový 1,5GHz procesor Cortex A9.

Klepněte pro větší obrázek 
Porovnání Samsungu Galaxy Premier (vlevo) a Samsungu Galaxy S III (vpravo).

V telefonu bude hned od začátku přítomen operační systém Android 4.1 Jelly Bean s nestárnoucí grafickou nadstavbou TouchWiz od Samsungu. Galaxy Premier by se měl na trhu objevit začátkem prosince, předpokládaná cena by se měla pohybovat okolo 500 EUR (v přepočtu 12 500 Kč). Sami nevíme, zdali je pro tento produkt na trhu ještě místo, možná se ale od výrobce dočkáme ještě nějakých překvapení při oficiálním představení tohoto zařízení.

Zdroj: Sammobile.com

Diskuze (32) Další článek: Virtuální operátoři by mohli přijít do konce roku

Témata článku: Samsung, , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy Premier, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy S III, Pře, Samsun, Sam, GAL, Premier, Model, Mode