Samsung připravuje novou dokovací stanici DeX Station v pozici „naležato“

U příležitosti představení Galaxy S9 a Galaxy S9+ bychom se měli podle webu Venturebeat dočkat i přepracované stanice Samsung DeX, která bude zpětně kompatibilní se stávajícími Galaxy S8, Galaxy S8+ a Galaxy Note 8. Nová dokovací stanice má mít šachtu pro telefon v pozici „naležato“, místo současného DeX Station, v němž je vložený smartphone umístěn na výšku.

K desktopovému režimu od Samsungu tak budete nově potřebovat pouze DeX Station, telefon a monitor. Jeho displej má totiž v režimu naležato suplovat touchpad pro navigaci v prostředí, příp. sloužit k zadávání textů. Na celém displeji se totiž může zobrazit QWERTZ klávesnice. Samsungy řady Galaxy S9 mají vypadat hodně podobně jako letošní „es osmičky“, více informací o chystaných novinkách od Samsungu jsme vám přinesli v samostatném článku. Recenzi režimu Samsung DeX zase hledejte pod tímto odkazem.

Možnosti desktopového režimu Samsung DeX s vloženým Galaxy S8+:

Diskuze (10) Další článek: Signál pro internet věcí už pokrývá téměř celé Česko. Bude i v podzemí

Témata článku: Samsung, , , , , , , , Samsung Galaxy S9, Desktopový režim, Pozice, Chystaná novinka, Nov, Celý displej, Displej, Vložený smartphone, Sam, Samostatný článek, Dokovací stanice, DeX Station, Nález, Stanice, Režim, Samsun, Qwertz klávesnice,