Samsung připravuje samostatný noční režim pro S10. Do telefonů má jít v květnu

V recenzi Samsungu Galaxy S10+ jsme zmínili chybějící avizovaný Supernoční režim, který se do finální verze firmwaru nedostal. A nestalo se tak ani po další softwarové aktualizaci. V současné podobě také Supernoční režim funguje jen s umělou inteligencí (ikona měsíce se dvěma hvězdami), která jej však zapne jen v téměř úplně tmě, takže výsledky stejně nestojí za to. V prostředí tak chybí možnost ručního zapnutí Supernočního režimu, i jeho vylepšená podoba, který má při upnutí telefonu na stativ skládat fotografii z až 17ti dílčích snímků.

Podle známého leakera Ice Universe Samsung vyvíjí přepracovanou aplikaci Fotoaparát, ve které bude Supernoční režim zastoupen samostatně, podobně jako režim Video nebo Pro. Nová verze aplikace bude součástí připravované aktualizace, která vylepší i podpůrné algoritmy a post-processing snímků. Update by měl být, podle vyjádření leakera, uveřejněn ještě v dubnu či v průběhu května. Stane se tomu opravdu tak? A pokud ano, vyrovná se připravovaný noční režim od Samsungu tomu, který můžeme vidět u řady Huawei P30?

Představení řady Galaxy S10 od Samsungu:

Diskuze (4) Další článek: Wizards Unite se blíží! Rezervujte si svá jména z Pokémon Go a Ingressu Prime

Témata článku: Samsung, , , , , , , Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S10 512GB, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy S10+ 1TB, Samsung Galaxy S10e, Pro +, Process, Camera, Rez, Samsun, Telefon, Redesign, Mode, Supernoční režim