Samsung rozšířil nabídku AR Emoji postavičkami z Ledového království

Samsung pokračuje ve spolupráci se studiem Disney. U modelů Galaxy S9 a Galaxy S9+ uvolnil aktualizaci, která umožní v režimu AR Emoji využít další známé postavičky amerického pohádkového giganta. V prostředí fotoaparátu Galaxy S9 si tak můžete při přepnutí na režim AR Emoji přes tlačítko plus bezplatně stáhnout balík Frozen AR Emoji, v rámci něhož můžete vaši tvář změnit na Annu, Elsu, Olafa nebo Kristoffa známé z pohádky Ledové království.

Již dříve byly v AR Emoji zpřístupněny postavičky Kačera Donalda, Goofyho, Mickey Mouse a Minnie, k nimž nedávno přibyly postavičky z filmu Úžasňákovi. A i přesto, že Samsung nedávnou aktualizací umožnil přesnější detekci obličeje a detailně upravit doslova každý kout, postaviček studia Disney se tyto změny netýkají.

Trackován je tak stále pouze pohyb hlavy, rtů, očí a obočí. Je ale jasné, že současná podoba režimu AR Emoji Samsungu nevydrží navěky. Jihokorejci potřebují do telefonu dostat daleko přesnější 3D kamerku, což by se mohlo stát již u brzkého Galaxy Note 9 nebo spíše až u jubilejního Galaxy S10.

Samsung nedávno zlepšil přesnost AR Emoji a zpřístupnil spoustu úprav:

Zdroj Samsung News

Diskuze (1) Další článek: RECENZE: Nokia 8110 4G — bez odvahy nejsou koláče

Témata článku: Samsung, , , , , , , , Samsung Galaxy S9, Samsung Galaxy S9+, Post, Nedávná aktualizace, Ara Emoji, EMO, Goofy, Sam, Minnie, Anna, Úžasňákovi, Aktualizace, Posta, Ledové království, Disney, Království, Současná podoba