Samsung si patentoval skládací herní telefon s konzolovými tlačítky

Samsung sice ještě nezačal prodávat svůj skládací hybrid Galaxy F, v patentové fázi však mají jihokorejci již rozpracován další koncept - skládací herní telefon. Samotný patent byl podán koncem roku 2017 u amerického přadu USPTO, k jeho zveřejnění pro „běžné smrtelníky“ však došlo teprve před pár dny. A web LetsGoDigital k němu vytvořil i 3D reprezentaci toho, jak by zařízení prezentované na náčrtech v patentu mohlo ve skutečnosti vypadat. 

V rozevřeném stavu vypadá přístroj jako tablet, jen s tím rozdílem, že v levé části pod displejem najdeme kurzorový kříž. Na pravé straně se zase tísní šestice akčních tlačítek. Displej se překládá směrem ven (něco na způsob Royole FlexPai), takže tlačítkové ovladače máte k dispozici i v zavřeném stavu, a to za zahnutým okrajem displeje. Celek tak připomíná dost netradiční herní konzoli, která by svými rozměry mohla být o něco menší, než Nintendo Switch. 

Hybridní zařízení by se překládalo podobě jako Royole FlexPai:

Měkl by podobný herní model vůbec dostat šanci k tomu, aby se mohl poprat o své místo pod sluncem? A pokud ano, nebyla by jeho cena astronomická?

Diskuze (2) Další článek: Také Xiaomi chystá fotomobil s pěti objektivy na zádech

Témata článku: Samsung, , , , , , , Nintendo Switch, Tlačítko, Gaming, Royole FlexPai, Sklad, Herní, Samsun, Smrtelník, Sam, LetsGoDigital, Šestice, Zařízení, Telefon, Akční tlačítko, Displej