Samsung spouští aktualizace na One UI 2.5 pro letošní modely řady Galaxy S20

Spolu s pátečním startem prodejů řady Galaxy Note20 myslel Samsung i na stávající majitele „es dvacítek“. Brzy se mohou těšit na aktualizační balíček XXU4BTH5, který přijde s novou verzí grafické nadstavby One UI 2.5. A právě s ní se již dostaly do prodeje nejnovější tabletofony od Samsungu.

Součástí firmwarové aktualizace jsou všechny softwarové novinky z řady Galaxy Note20, např. nastavení délky fotorežimu Single Take, vylepšený režim Pro Video, podpora navigačních gest Androidu 10 u launcherů třetích stran nebo třeba bezdrátový režim DeX. Aktualizace se již dostala do Evropy, ovšem její distribuce zatím probíhá postupným tempem. V Česku je update zatím k dispozici jen u Vodafonu (Galaxy S20+ a Galaxy S20 Ultra), zbytek telefonů z volného trhu a od zbývajících operátorů si musí na aktualizaci ještě pár dní počkat.

To stejné platí i o skládacím véčku Galaxy Z Flip, které se může také těšit na aktualizaci, která prostředí obohatí o nadstavbu One UI 2.5. A to není s podivem, protože nedávno testovaný Galaxy Z Flip 5G již běžel na nejnovější verzi grafického rozhraní od Samsungu. 

Redakční představení Samsungu Galaxy S20 Ultra:

Via Sammobile

Diskuze (6) Další článek: Zpátky do školy s Honorem: slevy až 30 % na notebooky, smartphony i hodinky

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , , Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 512GB, Samsung Galaxy S20+, Samsun, Pro +, , Letošní model, Via Sammobile, Česká republika, Model řady, Evropa, Spoušť, Single Take,