Samsung spustil laserovou show na Tančící dům v Praze. Zve na premiéru Galaxy S10

Odhalení nové řady Galaxy S10 a také smartphonu se skládací konstrukcí je otázkou několika hodin. Samsung si pronajal nejlukrativnější plochy ve světových metropolích, kde pomocí světelných panelů a billboardů láká na nejnovější smartphony.

V Praze jako projekční plocha slouží známý Tančící dům na Jiráskově náměstí.  Laserová show probíhá od včerejšího večera až do pátku 22. února. Ve středu se po uvedení novinek ve 20:30 hodin se grafika obmění. Vedle uvedení 10. generace vlajkové smartphonové řady Galaxy S si korejský Samsung Electronics letos připomíná 50. výročí od svého založení.

„Letošní rok je pro Samsung opravdu významný. Proto jsme se rozhodli v týdnu příchodu naší jubilejní vlajkové lodi s fanoušky a obyvateli hlavního města událost oslavit tímto netradičním způsobem a na pár dní změnit vizáž ikony Prahy,“ uvedla Tereza Vránková, ředitelka marketingu a PR, Samsung Electronics Czech and Slovak.

Diskuze (8) Další článek: K úplnosti krůček chybí. Apple Pay Cash si v Česku neaktivujete

Témata článku: Samsung, , , , , Samsung Galaxy S10, Samsun, Samsung Electronic Czech, Show, Galaxy s, Samsung Electronics, SPU, Sam, Tančící dům, Pře, Praha, Dům, Tereza Vránková, Premier, Uvedení