Samsung ukázal možnosti čtyř foťáků u Galaxy A9, který půjde brzy do prodeje

Samsung představil Galaxy A9 (2018) se čtyřmi fotoaparáty již 11. října, ovšem až nyní na svém kanálu publikoval představovací video, kde nás blíže seznamuje s možnostmi jednotlivých fotoaparátů. Hlavní foťák s rozlišením 24 Mpx má světelnost f/1.7, širokoúhlý objektiv se 120° s clonou f/2.4 má rozlišení osm megapixelů. Třetím do party je 10Mpx snímač s 2× optickým zoomem (f/2.4), poslední pětimegapixelová kamerka se stará o rozmazání pozadí.

Smartphone nabídne 6,3" Super AMOLED displej, osmijádrový čipset Snapdragon 660 o taktu 2,2 GHz a 6GB operační paměť. Interní úložiště o kapacitě 128 GB rozšíříte microSD kartami až o dalších 512 GB. Na těle telefonu nebude chybět USB-C konektor ani 3,5mm jack. O přísun energie se postará 3 720mAh baterie, v telefonu poběží Android 8.0 s nadstavbou Samsung Experience. První dojmy z používání Galaxy A9 jsme vám shrnuli v tomto článku.

Představovací video Samsungu Galaxy A9:

První smartphone na světě se čtyřmi zadními fotoaparáty se dostane v ČR na trh v polovině listopadu. Cena černé a gradientní modré je stanovena na 14 999 Kč.

Diskuze (13) Další článek: iBubble je jako dron. Jen nelétá vzduchem, ale vodou a bude se líbit potápěčům

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , Samsung Galaxy A9 (2018), Titulní strana, Interní úložiště, Hlavní foťák, Rozlišení, Foťák, Úkaz, Usb-c konektor, Samsung Galaxy, Zadní fotoaparát, Brzy, Osmijádrový čipset, Kter, Širokoúhlý objektiv, Představovací video,