Samsung ukázal pohled do zákulisí aneb jak se vyrábí Galaxy Note 9

Samsung Galaxy Note 9 se již zítra začne oficiálně prodávat, a u této příležitosti poodhalil výrobce dvě části z jeho výroby. Samotný výrobní proces je samozřejmě součástí „know-how“, Samsung však ukázal alespoň částečný pohled do zákulisí. 

Broušení a barvení Samsungu Galaxy Note 9:

Na prvním videu je vidět proces broušení kovového šasi (materiálem je Aluminium 7000) umělým diamantem (tzv. „Dia-cutting“), který pomáhá k vytvoření lesklých broušených hran. Střed kovového rámu přitom zůstává matný. Následně u kovových středních dílů probíhá procedura barvení, konkrétně do černého odstínu.

Přilepení a testování displejů Notu 9 v továrně v Kumi:

Druhé video ukazuje část z následné výrobu Galaxy Note 9 v jihokorejské továrně v městě Kumi, odkud putují tabletofony do celého světa. Na videu je vidět vysoká míra automatizace, která je pro současné odvětví výroby smartphonů typická. Stroje provádí přilepení, následné testování displejů a také samotnou instalaci systémové ROM a přídavného softwaru.

Samsung Galaxy Note 9 se na pultech obchodů objeví zítra, jeho recenzi si můžete přečíst zde.

Diskuze (3) Další článek: Takto vypadá připravovaný LG V40 ThinQ s pěti fotoaparáty a výřezem v displeji

Témata článku: Samsung, , , , , , , Samsung Galaxy Note 9, Zak, Kumi, Zákulisí, Úkaz, Broušení, Sam, Samsun, Galaxy note, Barvení, Galax Note, GAL, ROM, Výroba, Celý svět, Následné testování, Vysoká míra, Přídavný software