Samsung uvádí na český trh pět nových bezdrátových sluchátek značky AKG

Samsung počínaje dnešním dnem začíná na českém trhu nabízet pětici nových sluchátek od AKG. Tato značka náleží Samsungu od roku 2017, kdy odkoupil firmu Harman. Distribuci sluchátek AKG na českém a slovenském trhu tak nově zaštítí československá pobočka Samsungu, která sluchátka nabídne v široké prodejní síti včetně brandstoru a oficiálního e-shopu na webu Samsung.cz.

Klepněte pro větší obrázek
Základní portfolio nabízených sluchátek od AKG

Dlouholetá zkušenost společnosti AKG v oblasti vývoje a inovace zvukové techniky je v rámci trhu neporovnatelná, a jsme tak velmi hrdí na nově představené produkty, které nabízejí studiovou kvalitu zvuku všem zákazníkům,“ řekl Marcus Deveaux, produktový manažer sluchátek AKG a mobilního příslušenství ve společnosti Samsung Electronics Czech and Slovak. „Nová bezdrátová sluchátka AKG zprostředkují uživateli hudební zážitek přesně v takovém podání, v jakém jej vytvořil sám umělec. Zákazník zase z pětice sluchátek může vybrat ty, které nejlépe odpovídají jeho potřebám. Ať už jsou to modely s dlouhou výdrží baterie, nebo s funkcí Noise Cancelling.“

AKG N700NC

Nejvybavenějším modelem, který je na českém trhu aktuálně k dostání, jsou sluchátka AKG N700 NC. Jedná se o sluchátka přes uši, která můžete spojit s telefonem přes Bluetooth nebo je propojit klasicky audiokabelem. Sluchátka disponují funkcí adaptivního odhlučnění vnějších ruchů, stačí však stisknout jedno z bočních tlačítek, a hned budete vědět, co se kolem vás děje (Ambient Aware). Funkce Talk Thru zase při volání odfiltruje šum okolí a rušivé ozvěny.

Klepněte pro větší obrázek
Základní vlastnosti sluchátek AKG N700NC

Sluchátka vydrží na jedno nabití přehrávat bezdrátově více než 20 hodin, pouhé desetiminutové nabíjení má umožnit až hodinu dalšího poslechu hudby. Sluchátka můžete ovládat přes mobilní aplikaci AKG Headphone, v níž najdete např. ekvalizér či modul pro aktualizaci firmwaru. Sluchátka se na českém trhu budou prodávat za 8 999 Kč ve stříbrné variantě, do prodeje půjdou koncem června.

Představovací video sluchátek AKG N700NC:

AKG Y500

Již v pondělí 17. června startuje prodej sluchátek AKG Y500, která nabídnou až 33 hodin bezdrátového poslechu hudby na jedno nabití. Superrychlé nabíjení vám po pěti minutách umožní až hodinu dalšího poslechu hudby. Sluchátka lze spárovat až se dvěma zařízeními a jednoduše mezi nimi přepínat, opět nechybí funkce Ambient Aware a počítá se i s podporou Play & Pause. Při sundání z uší se reprodukce hudby pozastaví, po opětovném nasazení pokračuje tam, kde jste skončili.

Klepněte pro větší obrázek
Klíčové parametry sluchátek AKG Y500

AKG Y500 půjde do prodeje v černé, modré, zelené a růžové za 3 999 Kč.

Produktové video sluchátek AKG Y500:

AKG N200A

Lehká sluchátka N200A jsou určeny zejména pro sportovce. Pyšní se hmotností pouhých 21 gramů, vodotěsností IPx7, a na jedno nabití vydrží přehrávat hudbu nebo obsluhovat hovory až 8 hodin. Stejně jako vybavenější modely podporují sluchátka technologie Talk Thru a Ambient Aware, díky nimž můžete do sluchátek spustit poslech okolí nebo jej zase kompletně odfiltrovat. 

Klepněte pro větší obrázek
Detaily sluchátek AKG N200A

Spojovací kabel sluchátek je pletený, pecky jsou magnetické, takže se při nepoužívání připojí k sobě. AKG N200A půjdou do prodeje v černé, modré, bílé a oranžové, a to na začátku července. Jejich cena je stanovena na 3 499 Kč.

AKG N200NC

Pecová sluchátka nabídnou pružný týlní most, na jehož koncích jsou umístěny doplňkové ovladače hudebního přehrávání, regulátory hlasitosti i tlačítko pro aktivaci funkce Ambient Aware. Počítá se i s filtrací šumu a okolního ruchu, jak při přehrávání hudby, tak při obsluze hovorů.

Klepněte pro větší obrázek
Sluchátka AKG N200NC v kostce

Na jedno nabití vydrží sluchátka až 10 hodin, desetiminutové nabíjení na výdrži přidá celou hodinu dalšího poslechu. Doporučená cena sluchátek činí na českém trhu 6 499 Kč, k dostání budou začátkem července, a to pouze v černé barevné variantě.

AKG Y100

Na závěr jsme si nechali nejlevnějšího zástupce, AKG Y100. Sluchátka jsou lehká, kompaktní, mají tenký spojovací kabel, jehož součástí je modul s tlačítky pro ovládání hudby, mikrofon pro vyřizování hovorů a také 120mAh baterie. Sluchátka můžete při přenášení k sobě magneticky přichytit, na jedno nabití vydrží sluchátka až osm hodin aktivního využívání.

Klepněte pro větší obrázek
Specifikace základního modelu sluchátek - AKG Y100

Sluchátka AKG Y100 startují na ceně 2 599 Kč, a to v černé, modré, zelené nebo růžové barevné variantě. Na českém trhu budou v prodeji již od konce června.

Produktové video sluchátek AKG Y100:

Diskuze (6) Další článek: Testujeme Samsung Galaxy Tab A 10.1: mainstreamový tablet pro nenáročné

Témata článku: Samsung, , , , , , Noise Cancelling, Play & amp, Český trh, Samsung Electronic Czech, Český, Harman, Ambien Aware, Nabití, Poslech, Brands, Sluchátko, Ambient Aware, Hudba, AKG Headphone, Samsun,