Samsung začal v Česku prodávat Galaxy Z Flip, první novodobé skládací véčko

I když byla skládací Motorola Razr představena jako první, do prodeje v Evropě, potažmo v Česku, se dostane až jako druhá. Samsung totiž dnes v České republice odstartoval prodeje prvního novodobého skládacího smartphonu Galaxy Z Flip. Novinka je k dostání ve dvou barevných variantách, Mirror Black (černá) a Mirror Purple (fialová), a to za cenu 38 990 Kč. Skládačka je k dostání v brandstorech a na e-shopu Samsungu, a také u vybraných prodejců.

Pokud si Galaxy Z Flip pořídíte z české distribuce, nemusíte se bát náhodného poškození vnikem kapaliny ani kupříkladu prasknutí displeje. Součástí kupní ceny je totiž bezplatné roční pojištění, v rámci něhož má zákazník nárok na jednu pojistnou událost se spoluúčastí 2 799 Kč. Pro získání bezplatného pojištění je třeba se do 30 dní zaregistrovat na webu Samsung Care+. Budete potřebovat znát IMEI telefonu (zjistíte jej na krabičce nebo po zadání *#06# v číselníku), a dále také datum pořízení včetně dokladu o koupi.

První dojmy z Galaxy Z Flip hned po jeho oficiálním představení:

Samsung Galaxy Z Flip nám dnes dorazil do redakce, takže se s vámi již brzy podělíme o naše první dojmy. Technické specifikace véčka Galaxy Z Flip jsme vám přinesli v tomto článku.

Diskuze (6) Další článek: Huawei hlásí: Máme podepsaných 90 smluv na výstavbu 5G, z toho polovinu v Evropě

Témata článku: Samsung, , , , , , , , Samsung Galaxy Z Flip, Spoluúčast, Dostání, F +, Mirror Black, Samsung Car, Pro +, Česká republika, Samsun, Evropa,