Samsung zahájil prodej Galaxy M20. Seženete jej pouze na webu výrobce

Samsung včera vpodvečer spustil v ČR prodej prvotiny modelové řady Galaxy M. Smartphone Galaxy M20 je však v portfoliu Samsungu výjimkou, neseženete jej v běžných kamenných prodejnách, na e-shopech s telefony ani v prodejnách operátorů. Telefony nebudou vystaveny dokonce ani ve značkových prodejnách výrobce, prodej je spuštěn pouze na webových stránkách Samsungu. Zde si můžete telefon pořídit v černé či modré barevné variantě, a to za 5 990 Kč.

Samsung tímto bezprecedentním krokem ušetří v nákladech na distribuci, ke konečné ceně se navíc nebude „nabalovat“ marže jednotlivých prodejců. Na druhou stranu telefon nikde nebude ani k nezávaznému vyzkoušení, případní zájemci tak budou muset vycházet pouze ze zkušeností jiných nebo z recenzí. U nás na webu si budete moci recenzi modré barevné varianty přečíst již zítra. První dojmy z novinky střední třídy jsme pro vás shrnuli v samostatném článku.

Klíčové vlastnosti Samsungu Galaxy M20:

Diskuze (4) Další článek: Huawei začíná prodávat dva levnější smartphony. Jeden z nich napodobuje kůži

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , , , Samsung Galaxy M20, Telefon, Prodejna, Sam, Prodejna operátorů, Samsun, Barevná varianta, Výrobce, Web, Prodej, Pro +,